de warmste wandeling

Ik pepwalk, jij pepwalkt, wij pepwalken. Iedereen kan pepwalken. Student of niet, jong of ouder, verre vriend of naaste buur. Zo doe je het:

stap 1 – Een #pepwalk kan altijd (behalve na de avondklok) en overal. Dwars door de stad. In het park. In het bos. Stippel een fijn parcours uit, misschien in de vorm van de Warmste-Week-vlam.

stap 2 – Nodig iemand uit die je mist of met wie het zalig samen lachen is. Iemand die je beter wil leren kennen of iemand die het moeilijk heeft.

stap 3 – Deel samen een wandeling én een fijn gesprek. Want samen wandelen is goed voor longen en hoofd en hart. Een #pepwalk geeft zuurstof aan vriendschap.

de warmste week

Verbondenheid schuilt in kleine dingen. In een raprap berichtje heen-en-weer, een briefje in de brievenbus, een anderhalvemeter-bankbabbel, een onverwacht dessertje aan de deur. En in de vraag hoe het echt met je gaat. Gratis en voor niks, maar onbetaalbaar. Daarom lanceerde verb(l)ind in aanloop naar De Warmste Week de #pepwalk. Voor studenten. Maar eigenlijk voor iedereen die zijn hart wil ophalen aan mensen en de buitenlucht.

het warmste mondmasker

Wandel samen en toch veilig. Speciaal voor de #pepwalk ontwierp experimenteel textielontwerpster Anita Evenepoel een mondmasker. Juliane Noll creëerde er een unieke illustratie voor. En zo werd het een echt kunstwerkje, want nuttig mag ook mooi zijn. Wie geef jij een mondmasker cadeau? Of draag je het liever zelf? Bestellen kan via verbindba(a)r, de webwinkel van verb(l)ind.

de warmste wens

Het leven speelt zich dit jaar vooral virtueel af. Misschien wil jij vrienden en familie tijdens deze laatste maand dan ook graag verwarmen met echt en tastbaar en poëtisch? Laat hen met de verb(l)ind-wenskaart voelen dat je aan hen denkt of dat je hen mist. Of verstuur ze als uitnodiging voor een #pepwalk. Op de voorzijde lees je de heerlijke wachtverzachter geduld, zoals alleen Joke van Leeuwen die kan schrijven. De bijzondere illustratie van Juliane Noll en het ontwerp van Christophe Clarijs maken van de kaart eentje om te sturen of te houden. Je koopt ze in verbindba(a)r, onze webwinkel.