de warmste wandeling

Verbondenheid schuilt in kleine dingen. In een raprap berichtje heen-en-weer, een briefje in de brievenbus, een anderhalvemeter-bankbabbel, een onverwacht dessertje aan de deur. En in de vraag hoe het echt met je gaat. Gratis en voor niks, maar onbetaalbaar. Daarom lanceerde verb(l)ind in de aanloop naar De Warmste Week 2020 de #pepwalk. Voor studenten. Maar eigenlijk voor iedereen die zijn hart wou ophalen aan mensen en de buitenlucht. Aan samen op wandel dus.

het warmste mondmasker

Speciaal voor de #pepwalk ontwierp experimenteel textielontwerpster Anita Evenepoel een mondmasker. Juliane Noll creëerde er een unieke illustratie voor. Zo werd het een echt kunstwerkje, want nuttig en veilig mag ook mooi en warm zijn.

de warmste wens

Het leven speelde zich in 2020 vooral virtueel af. Met de verb(l)ind-wenskaart kon je vrienden en familie laten voelen dat je aan hen dacht of dat je hen miste. Of je kon ze versturen als uitnodiging voor een #pepwalk. Op de voorzijde van de kaart: de heerlijke wachtverzachter geduld, zoals alleen Joke van Leeuwen die kan schrijven. De bijzondere illustratie was van Juliane Noll, het ontwerp van Christophe Clarijs.