meer dan
liefde

Valentijn. In oorsprong ging dat niet over de liefde voor die ene, maar over liefde voor velen. Op 14 februari 2020 keerde verb(l)ind terug naar die kern. Met de nadruk op verbondenheid organiseerden we een bijzonder ontmoetingsmoment. Aan tafel gaan met mensen die je nooit eerder zag.

blind dineren

Vrijdagavond 14 februari 2020 werd onvergetelijk en hartverwarmend. We doofden de lichten in het Koninklijk Pakhuis Tour & Taxis. In het donker focus je op wat echt belangrijk is: op wat mensen vertellen, op wie ze zijn, op de sfeer van verbondenheid. Verblind verbonden. Ook enkele van onze ambassadeurs schoven mee aan tafel. Acteur Peter De Graef leidde deze avond van ontmoeting in. En er was muziek. C A P P A E R T speelde hun nieuwe concertreeks ‘In the dark’ ook echt in het donker. Een live-uitvoering van hun song ‘When the Lights are Low’ mocht niet ontbreken op een avond als deze.

liefde en licht

Voor wie kan zien, is een avond in het donker totale overgave. Blinde en slechtziende mensen zijn daaraan gewend. Geruisloos en vlot namen zij de bediening op zich. De rollen draaiden om. Terwijl jij geen vlekken probeerde te maken, schonken zij moeiteloos je glas wijn bij. Of hoe mensen met een beperking mensen met veel mogelijkheden zijn.
 Dankjewel aan Licht en Liefde om deze avond mee mogelijk gemaakt te hebben.

mee(r) (w)eten

plaats

Atelier Mattagne, Koninklijk Pakhuis, Tour & Taxis, Brussel

tijd

14 februari 2020, onthaal vanaf 18u, aan tafel in het donker om 19u

prijs

75 euro per persoon inclusief aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, wijn, water en koffie

Elke volwassene die zin heeft in deze deugddoende ontmoeting is welkom. De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in via onderstaand formulier. Nadien krijg je een bevestigingsmail met info in verband met de betaling. Pas als we je inschrijvingsgeld hebben ontvangen, ben je zeker van je plekje.