how to
connect?

Het Nationaal Geluksonderzoek sprokkelde cijfers. De chinezen en Xavier Taveirne gaven die cijfers een gezicht. Verb(l)ind neemt de fakkel over en vraagt zich af: ‘Ontmoeten, hoe doe je dat?’

kleine stappen,
grote plannen

Verb(l)ind gelooft in kleine stappen maar heeft ook grote plannen. Daarvoor bouwt ze bruggen met andere organisaties, ontmoetingsplekken en mensen. Hun gedeelde missie: het vermogen van mensen om betekenisvolle relaties aan te gaan aanwakkeren. Enerzijds door inzichten te delen, anderzijds door ervaringen mee mogelijk te maken. Zo hoopt verb(l)ind de ‘l’ in haar naam tussen steeds grotere haakjes te kunnen zetten. Tot ze uiteindelijk overbodig is.
Tijdens de korter wordende dagen van 2019 kondigde verb(l)ind haar bestaan aan met een button- en postkaartenactie in een aantal treinstations. Zodra de dagen weer langer worden, nodigt verb(l)ind schrijvers en dichters uit om het samen over ontmoeting te hebben. Maud Vanhauwaert en Ish Ait Hamou bijten de spits af. En het winters warm blind dineren op Valentijn is in volle voorbereiding.

VERBLIND_illustraties[kleinestappen]
VERBLIND_illustraties[nieuwsbrief]

Blijf je graag op de hoogte van onze plannen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zo blijven we verbonden.